Skip to main content

Niet alleen onder haar leden wil de VMML graag communiceren waar ze voor staat, ook extern is het belangrijk om de spilfunctie van de medisch microbiologische laboratoria binnen ons zorglandschap uit te dragen.

 

Om die reden heeft de website van de VMML een inhoudelijke update gekregen, is informatie waar nuttig en noodzakelijk aangevuld én zit de vormgeving in een nieuw jasje. Daarnaast is de VMML actief te vinden op LinkedIn. Daarmee hopen we ook onder vakgenoten en samenwerkingspartners meer in beeld te blijven.
Volg jij ons ook?!

Communicatie 2024
In het nieuwe jaar gaat de VMML haar communicatie en exposure verder uitbreiden. Dat doet de VMML door:
– het vertellen van verhalen van de leden
– artikelen in vakbladen en nieuwsbrieven
– een praatplaat of infographic over de rol en meerwaarde van de VMML
– en wellicht de organisatie van een kennisbijeenkomst

Het doel is het verspreiden van de meerwaarde van de VMML en uiteraard haar boodschap: Samen voor een infectieveiliger Nederland!