Skip to main content

Meer van ons laten horen en zien. Dat is dit jaar een speerpunt van de VMML. Ons doel: zoveel mogelijk leden en branchegenoten kennis laten maken met wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan. Hiervoor doen we ook een beroep op jullie online hulp.

LinkedIn
Al enige tijd zijn we als VMML actief te vinden op LinkedIn. Hoe groter ons netwerk bij dit medium, hoe meer dynamiek en interactie we creëren. Daarmee blijven we onder vakgenoten en samenwerkingspartners zoveel mogelijk in beeld.

Hoe kun je helpen?
Heb jij al een link met de VMML? Zo niet, druk dan op de knop hieronder om te linken. Volg je ons al wel? Nodig dan je eigen netwerk uit om ons te volgen. Hoe meer connecties we maken, hoe meer we iedereen kunnen laten zien dat de medisch microbiologische laboratoria een onmisbare spilfunctie vervullen binnen ons zorglandschap. En dat is meer dan de moeite waard!